https://www.facebook.com/photo.php?fbid=252273451087010&set=a.135536649427358&type=3

ujszovetseg.weblap@gmail.com

2023. 08. 04.

Összefoglaló

Összefoglaló

Oszd meg ezt a posztot

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=252273451087010&set=a.135536649427358&type=3

ujszovetseg.weblap@gmail.com, ÚjSzövetség Gyülekezet,

2023.08.04.

ujszovetseg.weblap@gmail.com

❗️SEMMI SEM TEHET PADLÓRA TÉGED❗️

📖Mert mindaz, ami az Istentől született, legyőzi a világot; és az a győzedelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk (1János 5:4). 📖

Van egy magasabbrendű élet Krisztusban – egy szellemi élet, melyet keresztyénként kaptunk. Nem vagyunk hétköznapi emberek. Nem áldozatként vagyunk itt ezen a világon. A 2Korinthus 2:14 azt mondja: „Hála pedig az Istennek, aki mindenkor diadalra vezet minket a Krisztusban, és az ő ismeretének illatját minden helyen megjelenti mi általunk.” Ez a te életed. Győztes vagy minden nap, mindenhol és minden dologban.
Igen vannak, akik úgy gondolják, hogy az élet nem „fenékig tejfel”, tele van „hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel”. Ezt azonban a tudatlanságuk miatt gondolják. Győzelemben kell élned minden helyzet felett, amellyel szembekerülsz, mivel Krisztus benned van. Krisztus halála a kereszten eggyé tett Istennel és bevezetett téged ebbe a győzelmes életbe.
A Biblia azt mondja, hogy Isten „…feltámasztotta Őt (Jézust) a halálból, és ültette Őt a maga jobbjára a mennyekben. Felül minden fejedelemségen és hatalmasságon és erőn és uraságon és minden néven, mely neveztetik nemcsak e világon, hanem a következendőben is” (Efézus 1:20-21). Ez nem minden. A Biblia azt mondja, hogy Isten „…És együtt feltámasztott és együtt ültetett a mennyekben, Krisztus Jézusban” (Efézus 2:5-6).
Isten feltámasztott téged együtt Krisztussal és ültetett Vele együtt a mennyekben, felül minden „fejedelemségen és hatalmasságon és erőn és uraságon és minden néven, mely neveztetik nemcsak e világon, hanem a következendőben is.” Isten a hatalom és a tekintély helyére ültetett, és ez az oka annak, amiért nem szenvedhetsz vereséget. Ez az oka annak, amiért semmi nem tehet padlóra, mivel nagyobb az, Aki benned van, mint az, aki a világban van (1János 4:4).
Nem számít, hogy régebben mit tapasztaltál az életedben. Nem számít, hogy milyen sokáig szenvedtél és voltál sötétségben. A világosság eljött hozzád. Az igazság fel lett fedve előtted: Krisztus az életed, az erőd és a győzelmed. Több vagy mint győztes. Uralkodásra születtél, és hogy győztesen élj minden nap. Halleluja!

Isten hozott!