Hírdetjük

Isten

Evangéliumát

Családoknak
Nemzeteknek
Neked

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit consequat magna ante nisl, neque mus cras quis enim fusce varius sociis nec convallis. 

Isten népe, ébresztő!

Minden nap 6:30-tól Chris Pásztor Realitás Rapszódiájának napi részét olvassuk fel számodra. Szereted Isten Igéjét? Akkor csatlakozz minden reggel!

"...sőt egészen a föld végső határáig..."

Online Gyülekezet

Az Online Gyülekezetünk azoknak szól, akiknek nincs gyülekezete vagy nem járnak gyülekezetbe és szeretnének kapcsolódni a szolgálatunkhoz.

Amennyiben Te más gyülekezet tagja vagy, örülünk, hogy követsz bennünket és áldást kapsz belőle de bátorítunk arra, hogy legyél hűséges a saját gyülekezetedhez és amit tőlünk kapsz, azzal támogasd a gyülekezetedet.

Tagfelvétel menete

 1. Tagfelvételi kérelem kitöltése
 2. Telefonon megkeresünk téged
 3. Pásztori visszajelzés
 4. Gyülekezeti tagsáról szóló visszajelzés

Feltételek

 • Újjá vagy születve
 • Szellemileg és anyagilag is szeretnéd támogatni az Újszövetség Gyülekezetet
 • Elkötelezett vag a Gyülekezet iránt és 
 • Kérted a tagfelvételedet a fenti tagfelvételi kérelem kitöltésével

Amit biztosítunk

 • Pásztorlás, szellemi tanácsadás
 • Elérhetőség, imatámogatás
 • Anyagok, tanítások és kiadványok
 • Képzések
 • Belső alkalmak (imaalkalmak, díjátadók, stb.)

“Egy százalék veled sorsfordító lehet”

Támogatás

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit consequat magna ante nisl, neque mus cras quis enim fusce varius sociis nec convallis. Tempor ac vitae vel feugiat consequat ullamcorper, aptent lobortis augue arcu sociis nunc curabitur, hendrerit sollicitudin turpis pretium ligula. 

Miért nekünk ajánld fel adód 1%-át?

Hogyan tudod felajánlani adód 1%-át?

Papír alapú

Információk

A bevallás EGYSZA-lapján az egyházak részére felajánlható 1%-ra vonatkozó résznél kell megadni az Újszövetség Gyülekezet nevét és a

technikai számot: 1036

Amennyiben te szeretnéd a helyi NAV hatósághoz beküldeni az adó 1% nyilatkozatodat, abban az esetben csak a nyilatkozatot töltsd ki.

 

Amennyiben szeretnéd a mi segítségünkkel beküldeni az adó 1% nyilatkozatodat, úgy kérjük, hogy a meghatalmazást is töltsd ki.

 

Amint elkészült a Nyilatkozat és Meghatalmazás kitöltése, kérjük postai úton küldd el nekünk úgy, hogy aláírod a boríték lezárásának helyén, és küldd el nekünk postán:

Újszövetség Gyülekezet

3531 Miskolc, Nagyváthy utca 6

Nyilatkozatok

Segítünk!

Hogy sikerüljön megfelelően kitöltened a nyilatkozatot és meghatalmazást, valamint a borítékot megfelelően aláírnod, ennek érdekében minta nyilatkozatokat tölthetsz le, ,melyek alapján töltsd ki a nyilatkozatokat.

Adakozás

Az alábbi személyes adatokra a fizetési szolgáltatónak (SimplePay) a bankkártyás tranzakció feldolgozása miatt van szüksége, ezeket az Újszövetség Gyülekezet az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezeli: Adatvédelmi nyilatkozat

Média

“...Tegyetek tanítvánnyá minden népet...”

Gyülekezeteink

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit consequat magna ante nisl, neque mus cras quis enim fusce varius sociis nec convallis. Tempor ac vitae vel feugiat consequat ullamcorper, aptent lobortis augue arcu sociis nunc curabitur, hendrerit sollicitudin turpis pretium ligula. 

Miskolc

Budapest

Tolna

Debrecen

Nyíregyháza

Sheffield

Románia

Szlovákia

Üzbegisztán

Isten hozott