Mennyi időt töltesz az Úrral?

ujszovetseg.weblap@gmail.com

2022. 11. 18.

Összefoglaló

A Mennyei Atya minden egyes fiát számon tartja. Így vagy te is számon tartva.

Összefoglaló

A Mennyei Atya minden egyes fiát számon tartja. Így vagy te is számon tartva.

Oszd meg ezt a posztot

Mennyi időt töltesz az Úrral?

ujszovetseg.weblap@gmail.com, ÚjSzövetség Gyülekezet,

2022.11.18.

ujszovetseg.weblap@gmail.com

A Mennyei Atya minden egyes fiát számon tartja. Így vagy te is számon tartva.

A mai napon is az Úr a te El Shaddai-od. Isten, Aki több mint elégséges, Aki bőséget adott neked, Aki ellátott téged, aki felemelt téged. Az Úr a te Oltalmazód, az Úr a Seregek Ura, Aki veled van, aki Jákóbnak az Istene. Ő a te Várad. Megemlékezünk az Úr jóságáról, megemlékezünk és bemegyünk a hálaadás völgyébe.

Ne kérd Istent, hogy segítsen meg, mert te magad vagy a segítség, ahová mész a segítség jelenik meg! Ne kérd, hogy áldjon meg, mert te már meg vagy áldva! Minden szellemi áldással megáldott, ami a Mennyben van (Efézus 1:3), mindennel megajándékozott, ami az Istenfélelemhez szükséges (2Péter 1:3).

Egy kapcsolat a kommunikáción keresztül fejlődik, meg kell tanulnod kommunikálni a másikkal, ez nem természetesen jön, bele kell fektetni ebbe. Nagyon szép, hogy ajándékot veszünk a másiknak, de a feleségek legjobban arra vágynak, hogy kommunikáljanak velük. Ugyanez van a Mennyei Atyáddal kapcsolatban is. Lehet, hogy azt gondolod, hogy egyszer felkelsz, és az égből lehullik az, hogy imádkozni akarsz. Nagyon sokszor nem így működik. Teljesen mindegy, hogy mit mondanak az érzéseid, ez nem erről szól.

Minél több időt töltesz a mennyei atyáddal, annál több időt akarsz majd Vele tölteni.

Nem mondhatod, hogy „nincs kapcsolat az Úrral, az Úr nem beszél hozzám”. Szánsz mindennap rá időt? Keresed Őt? Nagyon fontos a kommunikáció egymással. Ha Istenen tartod a fókuszt, és nem azért teszed a dolgaidat, hogy az embereknek kedves legyél, akkor erősen fogod elvégezni a pályafutásodat, de ha az emberekre teszed a fókuszt és leveszed Istenről, akkor nem fogod befejezni a futásod erősen. Kezdj el dolgozni az Úrral való kapcsolatodon is! Ez időben mérhető, ha naponta két percet töltesz naponta az Úrral, akkor nem veszed Őt elég komolyan. Időt kell szakítanod Istenre, ez fegyelmezettséggel jár. Lesznek kiábrándító dolgok, amik elvonnák a figyelmedet. Amikor időt töltesz Istennel, csukd be az ajtódat, tedd el a telefonodat és 100 %-ban figyelj Istenre!

1Korinthus 14:2 „Mert a ki nyelveken szól, nem embernek szól, hanem az Istennek; mert senki sem érti, hanem Szellemben beszél titkos dolgokat.”

Nagyon fontos nyelveken imádkozni. Lehet, hogy sok éve harcolsz valamivel, de ha elkezdesz nyelveken imádkozni, akkor meg fogod ragadni a győzelmet.

1Korinthus 14:14 „Mert ha nyelvvel könyörgök, a szellemem könyörög, de értelmem gyümölcstelen.”

Azt mondja itt Istennek az Igéje, ha nyelveken imádkozol, akkor a belső embered, a szellemed imádkozik, az kommunikál Istennel. Lehet, hogy sok mindent még nem értünk Istenről, de ahogy nyelveken imádkozol, jön a mélyebb megértés Istenről. Meg fogsz lepődni azon a csoda sorozaton, ami az életedben fog történni a nyelveken imádkozás hatására.

Ha megnézed Pál Apostol életét, rengeteg csoda történt az életében mindennap, csodák csodára történtek, bárhova ment mindenhol csodát tapasztalt. De van egy titok Pál Apostol életében, ami miatt így használta az Úr.

1Korinthus 14:18 „Hálát adok az én Istenemnek, hogy mindnyájatoknál inkább tudok nyelveken szólni;”

Ha mindennap beszélsz nyelveken, minden természetfölötti lesz a te életedben, de ehhez fegyelmezettség kell. Ha eddig 6-kor keltél, lehet, hogy mostantól 5 órától kell. Edzened kell magadat, mindennap kell ezt hasznosítanod. Már azzal is csodákat fogsz átélni, ha csak pár perceket töltesz nyelveken imádkozással.

Mindennek a megoldása, amire szükséged van, már benned van.

A tanítás jegyzetét 1:44:50-től láthatod.

https://www.youtube.com/embed/D-v4bGs6Zbc

Isten hozott!