Vizsgáld meg a szívedet

ujszovetseg.weblap@gmail.com

2022. 11. 18.

Összefoglaló

Szeretettel hozzuk be az embereket Krisztushoz, de most már tudniuk kell az embereknek, hogy mi vár rájuk, hogy nincs sok idő hátra.

Összefoglaló

Szeretettel hozzuk be az embereket Krisztushoz, de most már tudniuk kell az embereknek, hogy mi vár rájuk, hogy nincs sok idő hátra.

Oszd meg ezt a posztot

Vizsgáld meg a szívedet

ujszovetseg.weblap@gmail.com, ÚjSzövetség Gyülekezet,

2022.11.18.

ujszovetseg.weblap@gmail.com

Máté 7:21 „Nem minden, a ki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.”

Nem mindenki fog a mennybe menni. De nekünk az a feladatunk, hogy hirdessük az evangéliumot, hogy a lehető legtöbb ember megmeneküljön.

Azért kell a médiát használni, hogy minél több embert el tudjunk érni, ez nem jelenti azt hogy mindenki meg fog térni de legalább hallanak az evangéliumról.

Máté 10:37 „A ki inkább szereti atyját és anyját, hogynem engemet, nem méltó én hozzám; és a ki inkább szereti fiát és leányát, hogynem engemet, nem méltó én hozzám.”

Ez nem azt jelenti, hogy utálni kell a szüleid. A bűnöket utáld, a szüleid tiszteld, szeresd, de ne kövesd a bűneiket, ne falazz nekik. De ne legyenek bálványok a szüleid.

Ugyanígy a szülőknek ne legyenek bálványok a gyerekek, ne manipuláld őket, ne ragaszkodj hozzájuk. Vannak szülők akik manipulálják, levarázsolják a gyermekeiket, de az igazi szeretet nem ezt csinálja. Az igazi szeretet elenged, hagynod kell, hogy a gyermekeid megálljanak a saját lábukon.

Mi az utolsó időkben élünk. Ezért fontos, hogy megvizsgáld a szíved.

Mi az ami még ide köt a földre? Mi az ami még fontosabb a számodra, mint Isten? Mi az amit jobban szeretsz? Legyél őszinte magaddal. Ha van valami amit még jobban szeretsz add oda az Úrnak, Nála úgyis jobb helyen van.

1Thessalonika 4:16-18 Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először a kik meghaltak volt a Krisztusban; Azután mi, a kik élünk, a kik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképen mindenkor az Úrral leszünk. Annakokáért vígasztaljátok egymást e beszédekkel.”

Ne áltasd magad, hogy te imádkoztál a gyermekedért, te keresztyén vagy és ezért el fog ragadtatni a gyereked is! Ha nem tér meg és nem követi teljes szívvel az Urat, itt maradhat. Sok munka van még ami vár ránk.

Isten szerető Isten, de egyben igazságos is, ugyanúgy van ítélete is.

De van egy jó hír is!

Zsidó 12:24 „És az újszövetség közbenjárójához Jézushoz, és a meghintésnek véréhez, mely jobbat beszél, mint az Ábel vére.”

Jézus vére ma is értünk kiált, kegyelemért kiált. Ha még nem tértél meg, még nem késő a számodra, fogadd el Uradnak Jézus Krisztust az életed felett. Ne késlekedj.

Mert lesznek hitetők, elhitetik az embereket. Sokan Messiásnak tartják magukat, akik azt mondják, hogy ők a megváltók. De ne késlekedj, ne hagyd magad becsapni.

Mert egy az Úr, Jézus Krisztus.

A tanítás kezdetét 1:34:05-től láthatod:

https://www.youtube.com/embed/DNU0D4mOz70


Isten hozott!